معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اعلام کرد: برای استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور، حضور شناسه یکتا الزامی است. این امر به معنای ضرورت دارد که دامداران و مرتعداران دارای مجوز مرتعداری یا پروانه چرای دام، اقدام به ثبت اطلاعات خود در سامانه سمطا با مراجعه به ادارات منابع طبیعی نمایند.
شکاری توضیح داد: با توجه به تسهیل در ارائه خدمات الکترونیکی در زمینه مدیریت و بهرهبرداری از منابع طبیعی، مرتعداران و دامداران استان باید تمامی امور مرتبط با این شغل، از جمله استعلام، تمدید مجوز، ابطال مجوز و سایر مسائل مربوطه را تنها از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور انجام دهند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی افزود: برای استفاده از درگاه ملی مجوزها، حضور شناسه یکتا امر ضروری است. بنابراین، دامداران و مرتعداران با داشتن مجوز مرتعداری یا پروانه چرای دام باید با مراجعه به ادارات منابع طبیعی اطلاعات خود را در سامانه سمطا ثبت کرده و شناسه یکتا را دریافت نمایند.
وی اظهار کرد: به منظور جلوگیری از تنشهای اجتماعی و معیشتی ناشی از ابطال مجوزهای چرای دام، دامداران و مرتعداران استان تا نیمه اسفند ۱۴۰۲ باید با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خود اقدام به ثبت اطلاعات در سامانه سمطا نمایند تا از ابطال مجوزهایشان جلوگیری شود.
شکاری افزود: همسر و فرزندان مرتعداران متوفی نیز، همانند سایر مرتعداران و دامداران، باید تا نیمه اسفند ماه ۱۴۰۲، با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان، اقدام به معرفی فرد جایگزین از بین خود کنند.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تأکید کرد: با توجه به اینکه اخذ مجوز چرای دام نیازمند طی مراحل مشخصی بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار است، بنابراین اگر همسر یا فرزندان مرتعداران متوفی، همانند سایر مرتعداران، شناسه یکتای مجوز را از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور اخذ نکنند، مجوز ایشان اعتبار نخواهد داشت و به عبارت دیگر، امکان تمدید مجوز آنها وجود نخواهد داشت. بنابراین، لازم است که این افراد در مهلت باقیمانده به این اقدامات خود را انجام دهند.